Kvinde med iPhone med Wordle.

Wordle ødelagde næsten mit ægteskab på 20 minutter

Det var ironisk på en måde. Wardle blev født ud af en mands ønske om at lave noget sjovt for sin partner. Og i det meste af en halv time i denne uge kunne jeg bruge det til at skabe stor forvirring i mig selv. At det blev gjort utilsigtet betyder ikke noget.

Betragt dette som en advarselsfortælling.

Shannon Nickinson er stadig gift med sin mand på trods af hendes Wardle Whoopsie. Phil Nickinson/Digital Trends

Fredag ​​morgen, efter at have fuldført dagens puslespil i tredje forsøg, bemærkede jeg noget. Der var en redesignet post-game-skærm med en ny version, der så ud til at være rullet ud i løbet af den sidste uge. Nu kunne jeg vælge at sikkerhedskopiere min Wordle-statistik med min New York Times-konto. “Det er en ret god idé,” sagde jeg til mig selv ved daggry i går, for det er ikke særlig robust at gemme sådan noget i en browserbaseret cookie. Det begrænser dig til én enhed, så du ikke mister din statistik og din streak. Det betyder, at hvis du rydder dine cookies, hvilket jeg godt kan lide at gøre med mine webbrowsere på en ret regelmæssig basis, starter du fra bunden.

Så jeg besluttede mig for at synkronisere tingene og gå i fitnesscenteret, relativt glad for, at jeg var så produktiv en fredag ​​morgen.

45 minutter med vægte og yderligere 30 på ellipsebanen var jeg hjemme igen. Min kone var ikke langt bagud efter at have gået tur med hunden, og hun greb sin telefon for at få sit Wordle-fix for dagen.

Bare han så ud til at have allerede gjort det. Der var ikke noget nyt puslespil at løse. Forståeligt nok forvirret spurgte han, om jeg havde gjort det, og om jeg havde de ord, han så på skærmen. Og så snart det spørgsmål forlod hendes perfekte mund, følte jeg den følelse, som ægtemænd får fra tid til anden. Når du ved, du har rodet med noget uskyldigt, og der ikke er en pokkers ting, du kan gøre for at rette op på det.

Problemet? Han loggede ind på min New York Times-konto på sin telefon. Så da den skulle lave Wordle, trak den de nysynkroniserede data fra min NYT-konto.

Jeg havde gjort en god ting dårligt, som man siger. Spørgsmålet var, hvordan man fikser det. Det vil kræve et par flere kopper kaffe, men det er et must for enhver fejlfinding før kl. Men det viser sig, at når først du har synkroniseret din Wordle med din NYT-konto, er der ingen vej tilbage. Betragt dig selv som advaret.

Wordle på iPhone.
Phil Nickinson/Digital Trends

Selvom der ikke var nogen måde at gøre det på i dag, betød det ikke, at jeg ikke havde nogen måde at gøre det bedre i morgen. Spørgsmålet var, hvordan man frakobler sin telefon fra min NYT-konto, og dermed returnerer hans Wordle til præ-synkroniseringsstatus. Og så skal jeg finde ud af, hvordan jeg får adgang til registreringspapiret igen.

Mere om Wordle

Den første del var let. Log ud af min konto i New York Times-appen. Jeg ryddede også cookies fra hans browser, for en god ordens skyld. (Ja, jeg vidste, hvad det ville være, men bedre for at være sikker.)

Derfra var jeg nødt til at opgradere mit New York Times-abonnement fra Basic til Fri adgang. Sidstnævnte har en “Bonus Subscription”-funktion, der giver dig mulighed for at dele den med en anden person, samt adgang til New York Times krydsord og andre spil, samt en fremragende madlavningssektion. I betragtning af at min kone har været en bonus i mit liv på så mange måder, gav det hele perfekt mening.

Så fredagsordet blev ødelagt. Men han har nu sit eget NYT-abonnement. Han er lige startet på Wordle. Og som en ekstra bonus står der, at den holder mig mindst 18 år mere.

Redaktørernes anbefalinger






Leave a Comment

Your email address will not be published.