Wild Bunch Life af Adele Cast

Træt af nøgenscener fortæller Adèle Exarchopoulos om sit forhold til sin krop på skærmen

Adèle Exarchopoulos indrømmede, at hun ofte er låst i kærlighedsroller og ikke ønsker at se sin nøgne krop på skærmen længere.

Siden Adeles liv som afslørede det i 2013, har Adèle Exarchopoulos bygget en fascinerende filmografi.

Fra hans morsomme præstation i en birolle i Quentin Dupieux (mandibler) hans skildring af en stewardesse, der har tabt sig til en meget smuk Jeg er ligegladden 28-årige skuespillerinde har bevist sig selv på alle måder hans spils rigdom.

Låst inde i instruktørers kærlighedshistorier

Imidlertid, at fortolke de eklektiske roller har ikke været let for Adele Exarchopoulos. Samtale sammen Vanity Fairindrømmede skuespillerinden, at hendes rolle i filmen Adeles liv sad fast hos ham i lang tid. Efter succesen med denne lesbiske film kl meget kontroversiel erotikdirektørerne tilbød ham altid samme roller.

Han forklarer, at de tilbød ham “Meget drama, meget kærlighedshistorier tænker over det Jeg ville give alt. » Han specificerer en anden afslørende detalje: “Instruktørerne var nok ikke klar over det, ingen vidste, at deres nabo tilbød mig det samme, så jeg bebrejder ingen…”.

Adeles liv © Wild Bunch Distribution

Ny beskedenhed og færre nøgenscener

Interviewet ville fortsætte Vanity Fair spurgte Adèle Exarchopoulos, om hendes perspektiv har ændret sig på de kærlighedshistorier, hun fortolkede i biografen. Så stolede han på kendsgerningen hvad skal man være mor ændrede sin holdning hans krop at hans optræden i nøgensekvenser.

“Det er meget respondent som et emne, og det tilhører kun mig, men at have en søn bragte mig en anden form for det beskedenhed. Dette er et spørgsmål, der tog mig et stykke tid at stille. (…) Og så ind de smukkeste sexscener i biografen, Vi ser ikke meget. »

“Der er film, jeg godt kan lide men jeg vil ikke spille. Der er tidspunkter i dit liv, hvor du siger til dig selv: “Vil jeg legemliggøre denne tristhed? Jeg er mor, vil jeg tale om det her?

”Jeg mærkede også formen sorg, jeg ville ikke se min krop i biografen længere. Det er for simpelt, ikke originalt, ikke spændende. »

Adele Exarchopoulos, Vanity Fair

Med Adele Exarchopoulos Condor i hovedrollen
© Condor Distribution


Læs også:

4 Euphoria-skuespillerinder siger, at de afviste showskaberens nøgenscener

Udvalgt billedkredit: Les Films Pelléas

Leave a Comment

Your email address will not be published.