Alex Marquez, LCR Honda Castrol, Tissot Portuguese Grand Prix

MotoGP Silverstone: Alex Marquez skal køre Ducati og Marci for Honda? Han håner Valentino Rossi: “vi skal sætte en væg i autocamperen”

Alex Marquez afslørede lidt mere om de omstændigheder, der førte til, at han befandt sig i Ducati-klanen i 2023 via Gresini-holdet, og dermed efterlod Honda-holdet styret af hans bror Marc. De to taler meget om racerløb, så uundgåeligt vil den ældre bror lytte til sin lillebror, når han taler med ham om Desmosedici. En situation, som den dobbelte verdensmester i Moto3 og Moto2 besluttede at gøre grin med ved at minde om et historisk faktum, der rystede Yamaha-standen på det tidspunkt…

Dette er en Alex Marquez i fred med sig selv, der præsenterede sig Sølvsten til det britiske Grand Prix. En sindstilstand, der fremmer selvtillid og effektivt har afsløret de hemmeligheder, der bestemte dens ankomst Gresini Ducati : « Jeg tror, ​​følelsen var den samme for begge parter: at ændre sig. Hos Honda mente man også, at man af en eller anden grund måtte skifte chauffører ” fortæller han til Autosport.com. Og han tilføjer: Jeg beskæftiger mig ikke rigtig med det, fordi jeg har en anden mening ».

« Men det var også Hondas beslutning at skifte rytter, skifte Pol Espargaro, mig, og så må vi se, hvad der sker med Taka Nakagami. Det var virkelig klart for mig, at det ikke var en mulighed at fortsætte under sådanne forhold. Jeg åbnede den for Lucio Cecchinello. Jeg sagde til ham: “Lucio, jeg tror, ​​jeg har brug for en forandring. Jeg tror, ​​at vi også skal ændre os som hold Jeg har ingen motivation til at blive her. Jeg er meget glad for holdet, men jeg tror, ​​jeg skal skifte motor ».

Alex Marquez: « det var også Hondas beslutning at udskifte rytterne«

« Der var ikke noget på bordet på det tidspunkt, så jeg sagde til ham: ”Måske er jeg hjemme næste år. “Men jeg vil ikke fortsætte med at følge et hold, jeg ikke har motivationen til, især i motorløb. Så fra da af begyndte de at tale med Rins, og jeg begyndte at tale med andre hold. Heldigvis havde jeg muligheden med Gresini og Ducati.”. Og insisterer: Helt ærligt, kør ikke i 2023 der var en mulighed, for på det tidspunkt var der ikke tale om at komme i Superbike eller andre mesterskaber ».

På trods af hvad brødrene vil gøre Marquez I 2023 og 2024, når de diskuterer deres erhverv i familiesammenhæng? Med dette nik svarer han historien hvornår Valentino Rossi at rejse en væg i stativet Yamaha at skille sig fra ham Jorge Lorenzo : « vi sætter en væg i camperen. Vi er brødre, og vi har et meget tæt forhold, men vi er professionelle. Nu kører vi på samme cykel og har de samme problemer, men næste år bliver det ikke noget problem. Vi har også en masse ting at tale om, som ikke er MotoGP ».

Det vil vi huske Davide Tardozzi han modtog den med glæde Alex Marquez i hans klan med den tro, at han kun vil tale godt om Desmosedici, kan dette overbevise ham Marc at finde ud af efter 2024…

Alex Marquez_Marc Marquez_CAT

Leave a Comment

Your email address will not be published.