Under schweizernes sidste tur til England i 2019.

Mixed Martial Arts: Volkan Oezdemir: “Jeg var nødt til at engagere mig 100 % i min sport”

Udgivet

blandet kampsportVolkan Oezdemir: “Jeg var nødt til at forpligte mig 100% til min sport”

Den 32-årige spiller fra Fribourg møder lørdag skotten Paul Craig i O2 Arena i London. Er det muligt at starte igen for verdensmesterskabet?

Under schweizernes sidste tur til England i 2019.

imago billeder / ZUMA Tryk

Fribourgeois Volkan Oezdemir er på en taberrække i to kampe i UFC og ser ud til at afslutte denne miniserie i weekenden (han kæmper mod Skotlands Paul Craig på lørdag i Londons O2 Arena). Men pas på, hans 34-årige modstander er hård, han kan lide at undertrykke sine modstandere og vinde før grænsen. Det bekymrer ikke Oezdemir, som har ændret måden, han arbejder på, og som siger, at han har gjort fremskridt. Interview et par timer før hans kamp.

Det går godt. Jeg er i god form og glad for at være her. På det seneste har jeg set gode forandringer i sporten. Jeg ændrede holdet omkring mig. Jeg slog mig ned i Sverige for at slutte mig til en klub med to kæmpere, jeg havde mødt tidligere. Jeg var ikke sikker på, hvordan jeg ville blive modtaget der, men da jeg først mødte dem, gik det godt. Så jeg besluttede at gå videre med denne overgang. Jeg gik der tre gange i to uger, i januar, marts og april. Og jeg flyttede dertil siden juni, omkring tyve minutter fra Stockholm.

Du er pludselig drevet væk fra alt, hvad du ved…

Endnu bedre! Så jeg er 100% med i spillet. Ikke flere venner, ikke mere familie omkring mig. På den ene side hjælper det. Jeg kunne opleve en rigtig forberedelsesperiode. Jeg var nødt til at forpligte mig 100% til min sport. Og når du er ved forstanden, har du brug for et hvil. Jeg har aldrig brugt så meget tid på tatami, i fitnesscentret. Denne kamp vil være nyttig for mig. Forberedelsen var fremragende. Det er en af ​​de første gange, jeg ikke har været generet af skader. Der fordoblede eller tredoblede jeg træningen og halverede restitutionen. Det her er virkelig vanvittigt!

Dette vil kun være dit tredje spil på to år. Tager “ingen tid” tid?

Det er ikke lysten, der mangler, det er mulighederne. Der var Covid, og den nuværende manglende evne til at få visum til USA… Som følge heraf er vi nødt til at fokusere på møder i udlandet, og bortset fra Abu Dhabi var der ikke mange. Og så skal du finde den rigtige modstander. Dette har altid været en opbremsning. Men nu er vi klar til at arbejde dobbelt så hårdt. Jeg kan virkelig godt lide at lænke og vise alle fremskridt, jeg har gjort.

Derudover har han næsten altid mødt store navne…

Jeg klatrede hurtigt, det er sandt. Så snart jeg kom til UFC, stod jeg over for nr. 6 i verden, og jeg forblev altid i toppen af ​​kortet. Det var også min strategi, fordi du skal have adgang til de bedste kampe for at have et skud på titlen. Mit gode bidrag vinder talte meget, og folk ville logisk nok gerne se mig. Mit mål er altid at vinde verdensmesterskabet. Så der er ikke noget andet valg. Du skal møde og slå de bedste.

Fortæl os om Paul Craig, din modstander.

Det vil være første gang, jeg ikke har set en eneste video af min modstander! Jeg fokuserede slet ikke på det. Mine trænere derimod kender hans måde at arbejde på og prægede mit spil.Jeg kunne træne meget i situationer, fordi han er en rigtig professionel på jorden (Bemærk: 13 af 16 vundet ved indsendelse). Men jeg fokuserede på mig selv. Mit mål er at kæmpe min kamp. Sammen med min rytme og stil. Det eneste jeg vil vide er hvad jeg skal gøre.

Leave a Comment

Your email address will not be published.