Jeg er i min Fortnite-æra i 2022 uden Build og ingen Quests

En gruppe Fortnite-karakterer står sammen foran en vulkan og en stor piratkiste.

Billede:: Episke spil

Hvornår? Fortnite:af Den nyeste sæson er lige startet, jeg gjorde det, jeg har gjort mange gange før. geninstallerede spillet, så den nye video, gik ind i et par kampe og afsluttede. Men en dag senere skete der noget usædvanligt. jeg gik tilbage og spillede noget mere. Og så endnu mere, og igen mere. Og nu er jeg færdig Fortnite: dreng Det eneste, der skulle til, var at bygge eliminering og Indiana Jones. Lad mig forklare.

Jeg har været i kontakt Fortnite:‘s online PvP lige siden 2017 hvornår Fortnite: lancerede sin nu berømte Battle Royale-tilstand. Ofte så jeg folk tale om en ny sæson eller et nyt kapitel, blive begejstrede og genindlæse spillet. Og så ville frustrationen over at tabe et par kampe og følelsen af, at jeg ikke gjorde fremskridt, sætte ind, og jeg ville vende tilbage, før den nye sæson startede, og hele cyklussen ville gentage sig selv. (Alligevel ville jeg stadig bruge timer og timer det originale Save The World co-op spil mode.) Så dette sidste sommeropdatering det var sidstnævnte, der fangede mit øje og lokkede mig til at give Epics online skydespil endnu et forsøg.

Efter at have downloadet, fandt jeg en række nye quests relateret til at låse Indiana Jones op som et in-game. jeg elsker Jones film og nød også den mærkelige udsigt til at spille ham Fortnite:, så jeg kiggede på missionerne og besluttede, at i stedet for at prøve at vinde, ville jeg bare prøve at låse Dr. Jones op. Selvom jeg gav op igen efter et par kampe, ville jeg i det mindste have det her underligt stykke popkultur i mit kosmetiske bibliotek, som jeg kunne trække ud, næste gang den nye sæson bringer mig rundt igen.

Læs mere: Jeg vågnede fra koma til A Fortnite:– Udbredt verden

Jeg ved, at quests og kosmetik ikke er noget nyt her. Men før dette behandlede jeg altid Fortnite: som konkurrenceskytte. Det var et spil, jeg havde brug for at vinde, og jeg troede ikke at vinde var spild af tid. Pludselig, med et par quests og en sjov belønning at arbejde med, fandt jeg mig selv i at dykke ned og have det godt. Nogle gange afsluttede jeg en opgave eller to og fokuserede derefter på at vinde. En anden gang afsluttede jeg knap en quest, før jeg blev smadret af Harley Quinn. “Hvad som helst, jeg er færdig med min søgen,” tænkte jeg ved mig selv, og indlæste så endnu et spil for at gøre mere.

En anden stor grund til min nydelse var relativ ny Zero Build-mod, som fjerner al den kedelige og kedelige bygning og ressourceindsamling og efterlader kun handlingen. Jeg forstår, at nogle mennesker elsker bygningsaspektet og hævder, at det giver Battle Royale en anden følelse sammenlignet med andre skydespil. Og jeg er helt enig, det er det bestemt. Men jeg hader stadig at skulle nedbryde mure og træer for at bygge forter mod folk, der er klart mere erfarne til det hele, og som bogstaveligt talt kan bygge huse omkring mig på få sekunder. For mig tilbyder Zero Build en mulighed Fortnite: hvor hans fjollede, men præcise kamp er i centrum for at bryde hegn ned for at bygge mure.

Den måske mest overraskende udvikling kommer fra min nye coolness Fortnite: mentalt er, at jeg også vandt oftere. Og når jeg ikke vinder, er jeg i hvert fald oftere i top 10. Jeg tror, ​​det skyldes, at udfordringerne og quests har sænket indsatsen noget; de fleste af dem kan gennemføres inden for få kampe, så jeg føler mig ikke længere så presset, hver gang jeg spiller. Og den roligere holdning ser ud til at udmønte sig i flere gevinster.

Den velsignede mangel på bygning kombineret med min nyfundne forståelse af, at jeg ikke behøver at vinde kampe for at have det sjovt, har resulteret i, at jeg har brugt de sidste to uger på at spille alt for meget. Fortnite:. Det er hurtigt blevet et af mine yndlingsspil at lade op en time før sengetid eller en doven søndag eftermiddag.

Jeg begyndte endda at købe en Personalemedlemskab. Jeg er virkelig blevet en Fortnite: dreng, og ærligt talt, jeg har det fint med det. Det har jeg forstået Fortnite:ud over memerne og reaktionerne er faktisk et meget vellavet spil, der altid i forandring og vækst. Det er altid spændende at indlæse det hver dag for at se, hvilke nye quests eller godbidder der venter mig.

Så ja, jeg er interesseret Fortnite: nu. Og det tog mig kun fem år. Jeg tror bedre sent end aldrig.

Leave a Comment

Your email address will not be published.