Guillaume Meurice, allerede meget ung… “Jeg fik andre til at grine”

Det “kunstnerisk mobning” er hans job. Komikeren Guillaume Meurice, der er passioneret omkring at lave sjov med menneskelige modsætninger, har krydset gaderne i vores land i otte år, fra markeder til forsamlinger, mødes. “rigtige mennesker” for hans klumme “Le moment Meurice” i Frankrig-Inter. Han “giver nyhederne videre til twisteren” på “Af Jupiter! “, med belgierne Charline -Vanhoenacker og Alex Vizorek. Og vi mødte ham i hans hovedkvarter i Maison de la Radio et de la Musique den 16e distrikt i Paris, inden han tager afsted til Festival d’Avignon, hvor han i hele juli skal spille “Meurice 2027”. Et show, hvor politikere tager deres rang, mens han ifører sig et jakkesæt og slips og adopterer deres obskure sprogelementer, der simulerer et møde midt i en præsidentvalgkamp. Ja, Meurice har smag for debat. Hvad hvis det går tilbage til hans vandringer i pressehuset, der drives af hans forældre i Haute-Saône? Introspektion, i fuldstændig afslapning.

Hvad er dine tidligste barndomsminder?

Jeg havde det meget dårligt de første dage i børnehaven i Lechâtelet, en by med 250 indbyggere i Côte-d’Or. Hver time bad jeg om at gå på toilettet. Det var en undskyldning for at gemme sig udenfor. Jeg håbede at se min mor komme og hente mig. Så meget, at min elskerinde påpegede ham: “Jeg tror, ​​din søn har et blæreproblem.” Da jeg besøgte c

Denne artikel er kun for abonnenter.
For at læse mere, brug vores tilbud fra €1

Jeg tester uforpligtende

Ved at vælge denne rabatabonnementsti accepterer du betalingen af ​​Googles analysecookie.

  • Sikker betaling
  • Uden involvering
  • Adgang til kundeservice

Leave a Comment

Your email address will not be published.