Pablo Sarabia under PSGs 2-1-sejr over Kawasaki.

Fodbold: PSG “ønsker nu at lægge personligheder til side”

Udgivet

FodboldPSG ‘ønsker nu at forlade personligheder til side’

I et interview med AFP forklarede Pablo Sarabia, at pariserne ikke længere er afhængige af spillernes individuelle talent for at vinde trofæer.

Pablo Sarabia under PSGs 2-1-sejr over Kawasaki.

IMAGO/AFLOSPORT

Under genopbygningen “ønsker PSG nu at forlade individerne” og understrege “kollektivet” og “disciplinen”, forklarede den spanske kantspiller, Pablo Sarabia, i et interview med AFP fredag, som ikke er bange for angrebet på Messi. -Neymar-Mbappé trio.

Du var udlejet hos Sporting Portugal. I hvilken sindstilstand vil du vende tilbage til PSG?

– “Jeg afsluttede en meget god sæson i Sporting Portugál, jeg havde en fantastisk tid. Jeg har forbedret mig meget som spiller, og i øjeblikket føler jeg, at jeg er i den bedste periode i min karriere, meget selvsikker. Jeg nåede mit mål i sidste sæson om at føle mig godt og blive ved med at forbedre mig.”

– I angrebet bliver konkurrencen hård hos PSG med Mbappé-Messi-Neymar-trioen. Tror du, du kan passe ind der?

“Det vigtigste for et hold er at have 15, 16, 17 spillere klar til at spille på samme niveau, for der er mange kampe. Der bliver brug for alle, så jeg er klar til det. Der vil være kampe, hvor jeg starter som starter, der vil være kampe, hvor jeg starter som indskifter. Men jeg tror, ​​man skal være klar«.

“Har det ikke engang strejfet dig at forlade klubben denne sommer?”

– ”Det stod klart for mig, at jeg ville hjem, og jeg er meget glad for at være her, jeg har gjort mit arbejde, og jeg kan blive ved med at forbedre mig. Jeg tror, ​​jeg kan bringe ting, arbejde, entusiasme, mål, assists. Jeg vil gøre alt for at hjælpe holdet, hvilket er det vigtigste for at vinde titler.

– En ny sportslig retning er ankommet til PSG med nye regler og krav baseret på disciplin. Synes du, det er vigtigt at være konkurrencedygtig?

– ”Jeg synes, at disciplin og regler er vigtige i alt arbejde. Det er godt at have denne disciplin, disse regler, det er det, der skal til for god sameksistens og dannelsen af ​​en god gruppe. Jeg tror, ​​det vil være godt for alle. Vi skal gøre alt, hvad vi kan, med træningsindsats, for at nå målene for holdet og klubben, der vandt alle mesterskaberne (…) Vi skal bygge en god gruppe, efterlade individerne, fordi det vigtigste er kollektivet. Hvert år ser vi, at de hold, der vinder titler, er dem, der er mest samlet, gør flere ting sammen, er forberedte på den dårlige del af en sæson.

– Kendte du den nye træner, Christophe Galtier, før? Hvad synes du om hans arbejdsmetoder?

– Ja, jeg har kendt ham siden hans sæson ved roret i Lille (de blev mestre i 2020/21, red.anm.) og så i Nice. Det første indtryk er godt, han vil gerne spille, han har god selvtillid, og jeg tror, ​​han er en træner, der vil bringe os meget godt.

– Hvad skal PSG til for endelig at skinne i Champions League?

– “Jeg ved ikke, hvad jeg går glip af, men jeg ved, at et godt arbejdsmiljø, et godt team, en god træner som os, taktisk organisation, samme idé om spillet – det er vigtige ting at vinde . titler og Champions League, hvilket klart er vores mål. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opnå dette.”

– Er forlængelsen af ​​Kylian Mbappés kontrakt i denne forstand et godt tegn?

“Det overraskede mig ikke. Han er glad her, og det viser sig hver dag. Han er stadig den samme (…) Vi er meget glade for, at han er blevet hos os, for spilleren og den person, han er. Jeg tror, ​​det er et skridt, der vil bringe os tættere på at vinde Champions League. Men så skal man arbejde hårdt for at nå dertil.”

– Lionel Messis første år i Paris var svært. Tror du, han vender tilbage i denne sæson?

“Alle kan se, hvilken spiller han er. Han er en utrolig spiller, og vi håber, han er så glad som muligt for at demonstrere det og give os det spil, han er i stand til.

(AFP)

Leave a Comment

Your email address will not be published.