Det hele starter her: Noémie, Greg-Marius-duoens forsvinden... Mikaël Mittelstadts hemmeligheder i sommerplottet - Nyhedsserie

Det hele starter her: Noémie, Greg-Marius-duoens forsvinden… Mikaël Mittelstadts hemmeligheder i sommerplottet – Nyhedsserie

Mens sommerskibet “Here It All Begins” fortsætter i TF1, stoler Mikaël Mittelstadt på optagelserne af denne intrige langt fra instituttet, Greg-Marius-parret og hvad der venter os i fortsættelsen af ​​plottet i denne thriller.

AlloCiné: Du har for nylig fejret to år med at filme It All Begins. Har du stadig det samme sjove med at spille Greg?

Mikael Mittelstadt : Ja bestemt. Mit temperament gør mig impulsiv, spontan og jeg kan godt lide at improvisere, hvor jeg kan. Jeg filmede en sekvens med Catherine Marchal i sidste uge, hvor jeg holdt mig til improvisation, og i det øjeblik sagde jeg til mig selv: “Det er fedt, vi kan altid genopfinde, på trods af at det er to år siden, og vi spiller den samme rolle”.

Og så spiller jeg en karakter, der er et slags kalejdoskop. Han går i alle retninger, han har været igennem så mange ting, det er en glæde for mig at kunne udtrykke mig gennem ham. Greg er virkelig fuld af farver. Og jeg takker hver dag forfatterne for at skrive sådan en interessant karakter, som jeg kan spille. Jeg håber, det fortsætter, jeg ved, at jeg er meget heldig.

Greg er i hjertet af den sommerark, vi opdager i luften lige nu. Hvad var din reaktion, da du fandt ud af, at forfatterne har en spændingsbue i vente til dig, der inkluderer et mysterium à la Remember Last Summer?

Jeg elsker den film, så jeg var glad (griner). Sarah Farahmand, vores producer, havde ringet til mig for at tale om dette nye plot, og hun havde startet med at vise mig udseendet af Marius, Gregs barndomsven, som ville gøre Eliott jaloux. Jeg syntes, det var fantastisk, for vi havde aldrig set Eliott meget jaloux før. Bare lidt med Lilian, efter Delobel-buen for et år siden.

Og så fortalte Sarah mig om, at denne kiste ville udvikle sig til Agatha Christies univers og Remember Last Summer. Og jeg sagde: “Dette er den bedste gave, du kan give mig.” Jeg har været stor fan af det her, siden jeg var barn. Agatha Christies, Sherlock Holmes, jeg har læst dem alle. Vi er der selvfølgelig ikke endnu, men jeg kan godt lide den lidt mærkelige stemning, hvor vi krammer væggene og spekulerer på “Hvad sker der på dette hotel?”. Jeg er meget kunde. Så det var jeg glad for.

Og det er fantastisk, for thriller er en genre, som vi ser meget af i Tomorrow, vi ejer den, men hvad det hele starter her, er aldrig blevet udforsket før…

Ja det er sandt. Og jeg tror, ​​at udfordringen for forfatterne også var ikke at komme ind på DNA. Det skulle forblive anderledes. Og ud fra det, vi filmede, synes jeg, at dimensionen af ​​madlavning og bagning stadig er meget relevant. Det er det, der får Here Everything Begins til at bevare sin identitet og unikke karakter. Det er mere interessant end blot at være med i thrillere.

Og jeg kan fortælle dig, at vi gav et niveau af wienerbrød på sættet. To ugers skydning, hvor vi kun tog os af det nationale konditormesterskab, var hårde (griner). Det var varmt, der var meget at lave. Og man kan se over buen, at bagværket er sublimt. Men det var ikke nemt, selvom det var super stimulerende og opløftende. Vi sov godt om aftenen (griner). Nætterne var meget genoprettende.


ITC/TF1

Vi opdagede et nyt interiør på skærmen, Beaumont Hotel. Og du filmede også en del scener på stranden. Oplevede du at filme denne historie som et frisk pust?

Ja, fuldstændig. Jeg havde mulighed for at hoppe i vandet flere gange, på stranden eller på en båd, så jeg betragter mig personligt som ret heldig (griner). At forlade slottet er skræmmende, fordi det tager os ud af vores komfortzone. Men på den anden side giver det dig mulighed for at finde innovation og genopfinde ting, når du skal skyde i udendørs sæt som dette.

Og det er sjovt, fordi Beaumont Hotel faktisk har tre eller fire forskellige sæt, og billedet skaber illusionen. Det er magien ved redigering og fjernsyn.

Denne bue ser Joseph Malerba (Benoît Delobel) og Lucia Passaniti (Noémie) tilbage. Var det en fornøjelse at finde dem?

Selvfølgelig, det ene lige så meget som det andet. Lucia, jeg havde ikke turneret meget med hende. Vi er lidt kede af det, da han forlod serien. Og da han kom tilbage, og jeg fandt ud af, at Greg ville blive Noémies anden, var jeg glad. Jeg vidste, at jeg havde mange scener med Lucia. Det var rigtig hyggeligt. Og for enden af ​​buen sagde jeg til ham: “Jeg føler, at jeg virkelig mødte dig i dette plot”. Det er på arbejdet, man finder folk, selvom man har kendt dem i to år.

Og Joseph Malerba er et af mine yndlingsmennesker at arbejde med. Jeg kan virkelig ikke forklare hvorfor. Selvfølgelig er det en pseudo-far-forbindelse, fordi han spiller min far i showet. Og familiebånd er altid meget stærke for skuespillere i fiktion. Men det er ikke alt.

Vi har en reel forbindelse. Hvis vi er begge, skræmmer vi andre lidt, fordi vi har synkrone reaktioner, fælles udtryk. En medskyldig, som vi ofte har efter flere års venskab. Og med Josef blev det etableret meget hurtigt. Så så snart jeg har scener med ham, er jeg glad. Og at lege med ham rører mig virkelig. Han er meget generøs, jeg lærer meget af ham. Og han er en fantastisk skuespiller. Så vi går tilbage, hvis han vil (griner).


Skærmbillede/TF1

Du nævnte Marius tidligere, som er en af ​​de nye karakterer i sommerkisten. Interessant nok er han ikke bare endnu en hindring mellem Greg og Eliott, han lader Greg udforske sin fortid og viser, at hans undertrykte homoseksualitet i sidste ende har været en lidelse for ham, såvel som andre, fordi Marius tog afvisning. meget dårligt med ham…

Det synes jeg er ekstremt smart fra forfatternes side, selvom det ikke er indlysende. Også selvom det altid er en udfordring i hverdagen at bringe spøgelserne fra karakterernes fortid tilbage. Men jeg elsker, at mange skuespillere kan lide at opdigte deres karakterers baghistorier. Ideen er at “bedre forstå, hvad der skete i fortiden for bedre at reagere på nutiden.” Det er en logik, der giver mening, men jeg har aldrig kunnet lide at omsætte den i praksis. Jeg kan godt lide at nøjes med det, jeg har i øjeblikket.

Så når jeg kommer på set, har jeg ikke noget valg. De fortæller mig, “Marius er hans barndomsven”. Og det fodrer mig uanset min vilje. Instinktivt er dette en historie, der foregår i Gregs fortid. Jeg fandt det ikke på, men det er virkelighed, fordi forfatterne valgte det. Og det er min opgave at respektere det. Og jeg synes, det er fantastisk, fordi det reagerer på ting, der skete under “Le Secret des Delobel”-skibet, det giver mening, og det fungerer meget godt. Forfatterne er virkelig for stærke (griner).

Og det fantastiske var at finde en ny forbindelse med Damas Roy, der spiller Marius. Det var ikke nemt for ham at komme ind i en serie som Here It All Begins, der allerede fungerer, som allerede er veletableret, hvor alle har deres egne koder. Og Marius, Greg må have kendt ham i meget lang tid. Dette er en rigtig udfordring. Jeg ved, det kan være skræmmende for gæsteskuespillere, der slutter sig til os for en bue. Men jeg kunne godt lide at tage billeder med ham, det var meget nemt. Han er meget venlig, det var meget behageligt at lege med ham.

Og så, uden at være sociopolitisk, det, at vi har to homoseksuelle karakterer, der leder efterforskningen uden at falde ind i homoseksualitetens klichéer, synes jeg er meget smart fra forfatternes side. Homoseksualitet er normalt, det er bare en variabel, og Greg og Marius’ seksualitet ændrer ikke på situationen. Det er fantastisk.

Overbevist om, at de ramte og dræbte Alban med Chief Delobels båd, tror Greg og Marius, som modtager mærkelige truende beskeder, nu, at det hele er et set-up fra Alban for at hævne sig på Noémie. Hvad kan du sige om, hvad der venter os i resten af ​​plottet?

Vi er ikke tæt på at kende sandheden. Vi undersøger mange muligheder. Det er et plot, der virkelig er bygget op som en thriller. Falske kundeemner formerer sig. Og faktisk er der et mysterium omkring Alban, og vi vil opdage svaret på alt dette i den endelige åbenbaring. Du skal være tålmodig.


Skærmbillede/TF1

Vil Greg og Marius beholde det, der skete med dem selv? Eller vil de endelig stole på Eliott, Teyssier, Anaïs eller endda Benoît?

Det sker gradvist. Greg stoler på Elliott. Og fra andre kommer valget om “Vælger vi at tro på dem eller ej?”. For der sker fænomener på hotellet. Og dette kan sætte spørgsmålstegn ved Gregs og Marius’ troværdighed.

Noémie forsvinder på skift. Hvilken effekt vil denne forsvinden have på brigaden? Kan de fortsætte med at forsvare deres mesterskabsplads?

Det bliver hele spørgsmålet: kan de fortsætte løbet uden en kører? Selvfølgelig ville logikken sige nej. Men det ville være trist at se Gregs hold give op nu. Så ser du, begejstring, jeg kan ikke sige noget (griner).

I hvert fald konkretiserer Noémies forsvinden det mærkeligste ved det hele. Karaktererne begynder virkelig at indse, at der foregår ting på dette hotel, som ikke er normale. Der var selvfølgelig bådepisoden, men intet var sikkert på det tidspunkt. Selvom kokken Matrets forsvinden er reel. Og selvom der findes en rationel pseudo-forklaring på hans “fravær”, vil Greg og Marius ikke lade sig snyde.

Denne sommerintrige her, det hele begynder, fremhæver også Gregs venskab med Anaïs, som vi havde set lidt til på skærmen før. Håber du, at det fortsætter i sæson tre?

Ja, det ville vi elske, for Julie Sassous og jeg kom rigtig godt ud af det fra starten. Han er en af ​​de mennesker, jeg kommer bedst ud af det med. Af flere grunde. Vi spiller bordtennis sammen (griner). Men vi har altid ønsket at filme sammen, og det er rigtigt, at vi var meget glade for at have disse små scener mellem Greg og Anaïs. Vi havde endda en scene sammen på stranden, det var fantastisk. Så vi kan kun håbe, at det fortsætter til efteråret.


Skærmbillede/TF1

Du optager i øjeblikket episoder med tilbage til skolen. Kan du sige et ord om, hvad der venter forude? Mange nye ansigter?

Ja, der kommer en helt ny annonce. Så vidt jeg ved, er der, da jeg ikke er særlig nærværende i starten af ​​skoleåret, mange hemmeligheder og nye ting under optagelsesprøven, der giver næring til skoleårets start. Nye temaer, som aldrig har været dækket i serien før, og som bliver nærmet sig, nye typer karakterer, nye profiler og nogle monstre fra andre karakterers fortid. Alt, hvad vi elsker (griner).

Du gjorde en del udenfor Her. Alt starter i år, uanset om det er Les Combattantes til TF1 eller Bardots til France 2. Har du andre projekter planlagt for de kommende måneder?

Lige nu nyder jeg min ferie, jeg har ingen projekter, der tager form uden for Det er her, det hele starter. Der vil helt sikkert være promotion for Combattantes til efteråret, og jeg tror, ​​Bardot i showet næste år. Men nu er det roligt, og jeg har det godt.

Nogle gange har jeg en tendens til at løbe rundt og lade mig rive med af arbejdsbyrden, og min krop følger ikke altid med. Så jeg ser på denne ferieperiode som et godt tidspunkt til at lade batterierne op, før jeg genoptager min hævn over This Is Where It All Begins og andre projekter, som forsynet vil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.